Tom Laineen LinkedIn Megaopas 2018 on nyt täällä! Lataa omasi ILMAISEKSI!

Kirjoittaja 31.01.2018 0

 

LinkedIn on jatkuvassa muutoksessa. Palvelun ulko- asu, ominaisuudet, ja monet muut asiat saattavat muuttua yllättäen, ilman erillistä ennakkoilmoitusta. LinkedIn tuo kovaa vauhtia uusia palveluita, ja ne tuodaan käyttäjille pikku hiljaa, joten Suomessakin on palvelusta muutamia eri versioita sen mukaan, miten käyttäjät ovat saaneet uusia ominaisuuksia käyttöönsä. Varaudu siis yllätyksiin!

Tom Laine tunnetaan yhtenä Euroopan johtavista LinkedIn-asiantuntijoista ja somerekrytoinnin edelläkävijöistä. Tom on toiminut somerekrytoijana Suomessa ja Englannissa useissa alan yrityksissä. Aikanaan Englannissa työskennellessään Tom hyödynsi systemaattisesti sosiaalista mediaa työssään ensimmäisten rekrytoijien joukossa Euroopassa. Tämän lisäksi Tom perustanut Suomen ensimmäisen sosiaalisen median toimintatapoihin erikoistuneen rekrytointialan yrityksen, ja kouluttaa yrityksiä somerekrytointiin ympäri maailmaa, asiakkainaan yrityksiä ympäri Eurooppaa, Lähi-Itää ja Aasiaa.

Tänä päivänä Tom on Suomen kokenein LinkedIn-asiantuntija sekä sosiaalisen median rekrytoinnin ja työnhaun kouluttaja. Tom on myös ollut kirjoittamassa useita kirjoja, joista mainittakoon mm. ”Suhteellinen Rekrytointiteoria” (2012), ”Työnhakuopas” (Talentum 2014), sekä ”Henkilöbrändi” (Alma Media 2017).

Tom Laine julkaisi ensimmäisen LinkedIn megaoppaan vuonna 2016 ja nyt oppaasta on tullut päivitetty versio.

Lataa Tom Laineen LinkedIn Megaopas itsellesi täältä: https://www.tomlaine.com/linkedin-megaopas/

 

Kannattaa myös vilkaista täällä meillä InHunt ProEdussa myynnissä olevat Tom Laineen verkkokurssit:

 

Linkedin Social Selling -verkkokurssi

Rekrytointi Linkedinissä -verkkokurssi

Linkedin Työnhaussa -verkkokurssi

 

 

Jaa artikkeli

Keskustele