Tom Laine osakkaaksi InHunt ProEduun

Kirjoittaja 06.11.2017 0

InHunt ProEdun tiimi vahvistui, kun sosiaalisen median guru ja erityisesti LinkedInistä tunnettu Tom Laine liittyi osakkaaksi.

 

”Tom tuo meille todella paljon loistavaa osaamista. Sen lisäksi, että hän on erittäin tunnettu henkilö, jopa tunnetuin suomalainen sosiaalisessa mediassa, on hänellä valtava kokemus erilaisten koulutuksien ja ennen kaikkea verkkokoulutuksien tekemisestä ja hyödyntämisestä. Tomilla on myös vaikuttava osaaminen siitä, miten verkkoa ja sosiaalista mediaa pystytään hyödyntämään osana bisnestä. Hänen mukaan tulonsa on meille valtavan positiivinen asia ja hänen avullaan InHunt ProEdu pystyy ottamaan monta merkittävää askelta eteenpäin.”, kertoo Teemu Ruuska, yksi InHunt ProEdun osakkaista ja perustajajäsenistä.

 

InHunt ProEdu on viime kesänä julkaistu uusi online-markkinapaikka, josta löytyy osaamisen kehittämiseen erittäin kattava valikoima koulutuksia, webinaareja, koulutusvideoita ja verkkokoulutuksia. Tämän lisäksi palvelusta tulee löytymään Suomen kouluttajien sekä koulutusyrityksien kärki, josta jokainen yritys tulee varmasti löytämään omiin koulutus- ja valmennustarpeisiinsa ratkaisun, jossa huomioidaan kaikki heidän erityistarpeet.

 

”Olen pitkään pohtinut miten koulutusliiketoimintaa voisi skaalata tehokkaammin, kun suosituille kouluttajille tulee valtava määrä matkapäiviä vuodessa ja live-koulutuksien mahdollisuudet kaikkien kiinnostuneiden tavoittamiseen ovat niin rajalliset. Mielenkiinnolla lähdin tutustumaan InHunt ProEdun toimintaan yhtenä kanavana jakaa omaa osaamistani, ja kuultuani Teemun ja muiden perustajien visiot palvelun suunnaksi, otin ilolla vastaan kutsun osallistua yrityksen kehittämiseen konkreettisesti. Pyrimme keräämään yhteen Suomen parhaat kouluttajat, mahdollistaen kouluttajille uudenlaisen tavan kaupallistaa osaamistaan ja asiakkaille löytää koulutuksia yhdestä keskitetystä palvelusta.”

 

Tom Laine osakkaaksi InHunt ProEduun 1

Tom puhumassa Crowdsourcing Eurooppa viikolla Tanskassa

Jaa artikkeli

Keskustele