Suomessa on hurja määrä loistavia kouluttajia… mutta mistä ne löytää?

Kirjoittaja Teemu Ruuska 07.02.2018 0

Tähän kysymykseen ainakin minä olen törmännyt hyvin usein enkä ole selkeästi ainoa. Sen verran usein näkee sosiaalisissa medioissa jonkun heittävän kysymyksen ilmoille, että tunteeko joku hyvää kouluttajaa aiheesta x.

 

Se on myös yksi syistä, miksi olemme rakentaneet ProEdun. Sen on tarkoitus olla paikka, josta löytyvät Suomen parhaat kouluttajat, koulutukset, verkkokurssit, webinaarit, videot jne. Oman tai organisaation osaamisen kehittäminen ei saisi ainakaan olla siitä kiinni, että olemassa oleva tarve ja tarjonta eivät kohtaa. Liian usein sopivan kouluttajan tai koulutuksen löytäminen on lähes mahdottomalta tuntuva tehtävä, joka vaatii tuntitolkulla etsintätyötä. Voisikin sanoa, että haluamme olla koulutusmaailman oma booking.com, josta jokaisen on helppo löytää parhaat vaihtoehdot omaan tarpeeseen, tehdä vertailuja ja ostaa turvallisesti verkossa.

Moni on myös kysynyt meiltä, miten ProEdu eroaa muista alalla olevista toimijoista, koska on toki totta, että vastaavia palveluita on olemassa. Tässä muutamia meidän vastauksia tähän:

 

  • Panostamme paljon käyttäjäkokemukseen, ostamisen helppouteen ja turvallisuuteen.
  • Kouluttajat ovat edustavasti esillä. Jokaisella on oma ”profiilisivu”, josta löytyy kouluttajan arvosteluja (läpinäkyvyys & luotettavuus), kouluttajan blogit, videot, kurssit ja koulutukset.
  • Tulossa on markkinoiden tehokkain hakutoiminto, jossa kouluttajien löytäminen ja vertailu omaan tarpeeseen helpottuu huomattavasti.
  • Tarjoamme tukea ja koulutusta kouluttajille ennen kaikkea oman osaamisensa skaalaamiseen (mm. verkkokurssit, webinaarit & videot)
  • Tulevaisuudessa myös tulemme tuottamaan exclusiivista, laadukasta sisältöä ProEduun yhteistyössä kouluttajien kanssa.
  • Lisäksi tarjoamme paljon ilmaista sisältöä blogien ja videoiden muodossa oman osaamisen kehittämiseen.

 

Matkamme on toki vasta aluillaan, mutta olemme jo päässeet yllättävän pitkälle. InHunt ProEdusta löytyy jo nyt iso määrä loistavia kouluttajia, koulutuksia, verkkokursseja, videoita ja mikä parasta, ihmiset ja organisaatiot ovat löytäneet palvelumme ja kauppa käy.

On hienoa nähdä, että itsensä kehittäminen kiinnostaa aidosti monia suomalaisia. Koemmekin olevamme erittäin tärkeällä asialla kehittämässä suomalaisten työntekijöiden ja yritysten osaamista ja kilpailukykyä.

Jaa artikkeli

Keskustele