Social Selling asiantuntija Sani Leino osakkaaksi InHunt ProEduun.

Kirjoittaja 24.01.2018 0

Social Selling asiantuntija Sani Leino on päättänyt lähteä mukaan kehittämään kokonaisvaltaisesti Suomen koulutuskenttää liittymällä osakkaaksi InHunt ProEduun.

Sani Leino on sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja, joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntivalmennuksista ja myynnin motivaatiopuheista. Hän on tunneälykkään – ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja sekä digitaalisen markkinoinnin asiantuntija.

Vuonna 2016 Sani listattiin sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon maailmassa, jonka lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen- ja sosiaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin.

Nyt Sani on päättänyt lähteä mukaan kehittämään kokonaisvaltaisesti Suomen koulutuskenttää liittymällä alkuvuodesta osakkaaksi InHunt ProEduun.

”Sanin mukaantulon myötä, meillä alkaa olla erittäin kova porukka kasassa. Yhteinen tavoitteemme on kehittää ja viedä InHunt ProEdua eteenpäin ja tuottaa merkittävää lisäarvoa, niin kouluttajille kuin oman osaamisen kehittämisestä kiinnostuneille.

Sanin erittäin kova osaaminen sekä positiivinen energia tarttuvat muihin todella helposti ja hänen mukaantulonsa on koko ProEdun tiimille erittäin kova asia. Hänellä on myös loistavat verkostot Suomen koulutuskenttään, joka on meille totta kai merkittävä asia ja nopeuttaa huomattavasti asiamme viemistä eteenpäin.”, kertoo Teemu Ruuska, yksi InHunt ProEdun osakkaista ja perustajista.

“InHunt ProEdu vastaa mielestäni hienosti paitsi kouluttajien ja valmentajien tarpeisiin, mutta on ennen kaikkea selkeä ympäristö asiakkaille löytää yhden sivuston alta kaikki kotimaiset kärkikouluttajat, valmentajat ja verkkokurssit.

Olemme kaikki varmasti huomanneet, että yhä useampien asioiden ympärille alkaa keskittyä erilaisia vertailusivustoja ja hakuportaaleja, koska haluamme mielellämme apua etsimäämme nopeasti yhden kanavan kautta. Valmennusten ja verkkokussien saralla kotimaassa ei toistaiseksi ole ollut johtavaa markkinapaikkaa, joten on inspiroivaa päästä itse tekemään töitä tälläisen ympäristön kehittämiseksi hienon tiimin kanssa.

Kun seurasin millaisella draivilla ProEdun porukka lähti rohkeasti ratkomaan rajatun aihepiirin alla, kiinnostuin palvelusta ensin valmentajan näkökulmasta. Kun kuulin millaisia suunnitelmia palvelulle tiimillä oli tulevaisuudessa myös kansainvälistymistä ajatellen, päätin lähteä itsekin mukaan tiimiin tekemään parasta mahdollista alustaa sekä asiakkaille, että valmentajille.

Itselleni tulee jatkuvasti kyselyitä, mihin kouluttajakollegat voisivat laittaa omat verkkokurssinsa tai valmennuksensa myyntiin ja nyt on hienoa voida sanoa, että tälläinen ympäristö on olemassa, jota kehitetään yhdessä valmentajien kanssa ja tarjolla on myös tukea esimerkiksi verkkokurssien toteuttamiseen ja kaupallistamiseen.”, kommentoi Sani Leino, tuore InHunt ProEdun osakas.

Jaa artikkeli

Keskustele