Academy of Brain

Esittely

Erikoisosaaminen: Verkkokurssi,

Academy of Brain on uuden ajan valmennusyritys, joka tarjoaa live- ja verkkovalmennuksia muuttuvan työelämän tarpeisiin. Yhdistämme huippuasiantuntijoiden osaamisen toimivimpiin valmennuskäytäntöihin. Tuloksena on kustannustehokas ja joustava tapa kehittää henkilöstön työelämävalmiudet tämän päivän vaatimusten tasolle.
Työntekijän vapaudet ja vastuut kasvavat. Työ on entistä itsenäisempää ja yksilöllistä. Työ siirtyy vakiintuneista työyhteisöistä muuttuviin verkostoihin. Yhdessä tekeminen, verkostoituminen ja työkyky kulkevat käsi kädessä.
Keskiöön nousee oman työn, osaamisen ja työkyvyn johtaminen alati muuttuvissa tilanteissa. Monimuotoistuvassa työelämässä on aiempaa enemmän mahdollisuuksia tehdä työstään merkityksellistä.
Muutos haastaa yritysten organisoinnin ja johtamisen. Avoimella keskustelulla ja luottamuksella on yhä suurempi vaikutus tuottavuuteen.
Academy of Brain tarjoaa valmennuksia, joilla kehitetään asiantuntijoiden, esimiesten ja johtajien valmiuksia toimia tehokkaasti uudessa ja jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä.

Yrityksen arvostelut

Keskiarvo: 0 (0 arviota)

Ota yhteyttä ja palaamme sinulle pian!