Ulla Vilkman

Ulla Vilkman

Esittely

Erikoisosaaminen : Etäjohtaminen, johtaminen, HR

Ulla Vilkman, Senior Consultant, Leadership & HRD Master Suomelta.

Ulla on esimiestyön ja työyhteisöjen kehittäjä. Hänellä on monipuolinen kokemus erilaisten ammattiryhmien sekä tiimien kouluttamisesta ja valmentamisesta johtoryhmätasoa myöten niin yksityisellä kuin julkisellakin sektorilla. Ulla tekee myös johtamisen erikoisammattitutkinnon koulutuspäiviä liittyen ensisijaisesti johtamistyyliin ja esimiesviestintään.

2016 Ullalta ilmestyi kirja Etäjohtaminen – Tulosta joustavalla työllä.

Pyydä tarjous yrityksesi koulutustarpeista.

InHunt ProEdusta löytyy Suomen kattavin ja laadukkain valikoima eri alojen kouluttajia

Pyydä tarjous

Kouluttajan arvostelu

Keskiarvo: 5 (3 arviota)
 1. Katja Myyryläinen

  Seinäjoki
  Suositteletko: Kyllä

  Meillä täällä Etelä-Pohjanmaan kauppakamarissa on tarjottu yrityksille Ulla Vilkmanin koulutuksia tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Etäjohtaminen – Tulosta joustavalla työllä ja Varma assistentti – Näin esiinnyt vakuuttavasti -koulutukset ja webinaari Toimiva yhteistyö ja hyvä työilmapiiri on toteutettu keväällä 2017. Vitosta lähennellään asiakaspalautteissa. Ullan osaamista arvostavat ja janoavat kurssilla olijat selvästi, sillä palautteessa toivotaan vielä lisää kouluttajan aikaa ja ehkä siis syventäviä tai jatkokoulutuksia. Ullan koulutusaihepiirit koetaan tärkeäksi. Koulutustilaajan näkökulmasta Ulla on joustava, osaava ja nuorekas kouluttaja ja ajassa kiinni, keskusteleva, pitää ryhmän koossa lempeän napakasti.

  Oliko tästä apua?
  (2)
  (0)
 2. Pauliina Heiskanen

  Helsinki
  Suositteletko: Kyllä

  Ulla Vilkman oli meillä työeläkeyhtiö Varmassa luennoimassa etäjohtamisesta. Järjestimme kaksi henkilöstöluentoa otsikolla: Työ muuttuu – Miten se vaikuttaa sinuun? Ulla on luennoijana asiantunteva, vakuuttava, käytännönläheinen ja tuo hyvin esiin asioiden inhimilliset näkökulmat. Ulla osallistaa kuulijoita ja sai meillä aikaan paljon hyvää keskustelua etätyön johtamisesta. Ulla huomioi ammattitaitoisesti myös webinaarin kautta osallistuvat. Ullan keskusteleva ja uusia näkökulmia tuova ote vakuutti meidät.

  Oliko tästä apua?
  (1)
  (0)
 3. Tapani Ylitalo

  Seinäjoki
  Suositteletko: Kyllä

  Osallistuin kahden kollegan kanssa päivän mittaiselle etäjohtamisen seminaarille. Lähtökohtamme olivat erilaiset, joten etukäteen mietimme kuinka personoitua ohjaus ja apu voi olla. Olimme päivän päätteksi hyvin mielissämme, sillä me kaikki kolme koimme saaneemme hyviä vinkkejä ja jopa pieniä ahaa-elämyksiä arjen tekemiseen.

  Suosittelen lämpimästi tilaamaan Ullan kirjoittaman etäjohtamisen kirjan, jos mahdollisuutta osallistua seminaariin ei ole, siinä käsitellään aihepiiriä hyvin ammattimaisesti.

  Oliko tästä apua?
  (1)
  (0)