Tom Laine

Tom Laine

Esittely

Erikoisosaaminen : Rekrytointi, Employer Branding, Henkilöbrändäys, LinkedIn, Social Selling, Työnhaku

Tom on perustanut 1. some-startuppinsa jo vuonna 1999. Tom on viimeiset 12 vuotta toiminut somerekrytoinnin parissa, aikanaan perustaen Pohjoismaiden 1. somerekryfirman, jonka myytyään hän on kouluttanut täysipäiväisesti parhaimmillaan yli 170 keikan vuositahtia. Tänä päivänä Tom kouluttaa Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa, Lähi-Itää ja Aasiaa. Tomin kirjoja ovat mm. Rekrytoinnin Suhteellisuusteoria, Työnhakuopas, Linkedin Megaopas, ja Henkilöbrändi (2017).

Pyydä tarjous yrityksesi koulutustarpeista.

InHunt ProEdusta löytyy Suomen kattavin ja laadukkain valikoima eri alojen kouluttajia

Pyydä tarjous

Kouluttajan arvostelu

Keskiarvo: 5 (2 arviota)
 1. Jarmo

  Helsinki
  Suositteletko: Kyllä

  Tom on aivan omaa luokkaansa! Sen lisäksi, että on Suomen tunnetuin, on aivan taatusti myös Suomen yksi osaavimmista, mitä tulee Linkediniin ja ylipäätänsä somen hyödyntämiseen mm. rekrytoinnissa, työnhaussa, myynnissä jne. Iso suositus!

  Oliko tästä apua?
  (6)
  (0)
 2. Aki Ahlroth

  Vantaa
  Suositteletko: Kyllä

  Tom Laine on siinä mielessä poikkeuksellinen LinkedIn-kouluttaja, että hän tuntee jatkuvasti kehittyvän palvelun salat paremmin kuin suurin osa LinkedInin omista työntekijöistä. Hän todella tietää, kuinka palvelu valjastetaan niin rekrytoinnin ja työnantajakuvan rakentamisen kuin sosiaalisen myynnin ja henkilöbrändäyksenkin muuttuviin tarpeisiin. Kouluttajana Tom punoo tutkimustiedosta sekä käytännön esimerkeistä ja tarinoista informatiivisen kokonaisuuden, jollaista et muilta saa. Tilaamalla Tomin kouluttajaksi opit tekemään asiat kerralla oikein.

  Oliko tästä apua?
  (6)
  (0)