Jukka Saksi

Jukka Saksi

Esittely

Erikoisosaaminen : Johtaminen

Johtaja on Media! -kirjan kirjoittaja KTT, MBA Jukka Saksi auttaa organisaatioita rakentamaan itsestään medioita ja johtajia viestimään luottamusta herättävästi. Jukan erikoisuutena on yhdistää valmennuksissa perinteinen johtajuuscoaching ja moderni viestintä-valmennus. Työvälineinä hän yhdistää workshop-valmennuksia verkkokursseihin.

Jukan johdolla pohditaan, miten sidosryhmiä voi auttaa asiantuntijuudella, sisällöillä ja dialogilla. Jukalla on 15 vuoden johtamiskokemus.

Pyydä tarjous yrityksesi koulutustarpeista.

InHunt ProEdusta löytyy Suomen kattavin ja laadukkain valikoima eri alojen kouluttajia

Pyydä tarjous

Kouluttajan arvostelu

Keskiarvo: 5 (3 arviota)
 1. Kai Kaasalainen

  Suositteletko: Kyllä

  Jukan kirjat lukeneena ja valmennuksia hyödyntäneenä osasin odottaa uuden kurssin sisältävän tukevaa tavaraa ja pitkälle mietittyjä työkaluja, ja juuri johtajan viestintätarpeisiin.

  Sisältö käsittelee sopivassa laajuudessa viestinnän lisäksi myös johtajuuden eri teemoja, kytkien ne oivaltavasti aina ydinasiaan eli johtamisviestintään.

  Hyvän johtamisviestinnän osien oivaltaminen ja kyky viestiä vaikuttavasti on arvokasta osaamispääomaa jota kannattaa myös kehittää jatkuvasti. Siksi suosittelen lämpimästi ”Menesty monikanavaisena johtajana” -verkkokurssia jokaiselle, joka haluaa kehittää johtamisviestintätaitojaan.

  Oliko tästä apua?
  (2)
  (0)
 2. Jari Karjalainen, kehitysjohtaja SOK Arina

  Suositteletko: Kyllä

  Kurssi meni jouhevasti, koska se oli hyvin rakennettu kokonaisuus ja olin motivoitunut. Kurssin lopussa olevaa toimintasuunnitelmaa hahmottelin muutaman päivän aikana, jonka jälkeen lähetin sen Jukalle. Sain häneltä nopeasti palautetta suunnitelmastani sekä vinkkejä tekemisiini. Olenkin jo muutamaa johtamiseni kohtaa hionut Jukan palautteen pohjalta. Kurssi siis vastasi hienosti tarpeeseeni selkeyttäen roolini viestijänä sekä kuinka tulen toimimaan. Olen saanut oivalluksia ja valmiuksia, nyt sitten tekoja!

  Oliko tästä apua?
  (0)
  (0)
 3. Aapo Nurmi, myyntijohtaja Finn-ID

  Suositteletko: Kyllä

  Kurssi on yllättänyt minut positiivisesti. Erityisesti se, miten kurssi laittaa aidosti miettimään syvällisesti omia arvoja, taustaa ja johtamisfilosofiaa, jotka toimivat perustana johtamiselle sekä tietenkin viestinnälle. Olen kurssin aikana analysoinut omaa johtamisfilosofiaa ja olen ottanut ne arvot joka päiväiseen johtamiseen täällä Finn-ID:llä. Kiitos kun olet saanut minut oivaltamaan asioita, jotta voin olla parempi esimies ja johtaja.

  Oliko tästä apua?
  (0)
  (0)