Juho Toivola

Juho Toivola

Esittely

Erikoisosaaminen : Rekrytointi, henkilöarviointi, johtaminen, henkilöstön kehittäminen

Juho Toivola on työelämäkysymyksiin ja liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut psykologi, jolla on vankka työkokemus modernista rekrytoinnista, psykologisesta henkilöarvioinnista, henkilöstön kehittämisestä, johtamisesta ja esimiestyöstä sekä differentiaalipsykologian ja psykometriikan maailmasta. Hän on pidetty esiintyjä, hyvillä esimerkillä ja tarinoilla asioita havainnollistava kouluttaja, ja psykologisista asioista ymmärrettävällä tavalla puhuva kaveri. Lue lisää Juhosta www.juhotoivola.fi

Pyydä tarjous yrityksesi koulutustarpeista.

InHunt ProEdusta löytyy Suomen kattavin ja laadukkain valikoima eri alojen kouluttajia

Pyydä tarjous

Kouluttajan arvostelu

Keskiarvo: 5 (5 arviota)
 1. Anonyymi

  Finland
  Suositteletko: Kyllä

  Juho piti yrityksellemme puolen päivän mittaisen koulutuksen modernista rekrytoinnista ja työnantajakuvatyöstä. Hänellä oli esittää jokaiseen monimutkaiseen asiaan riittävän helppotajuinen malli, jonka avulla myös kokeneet esimiehet saivat omaan rekrytointiinsa uutta selkeyttä. Sen lisäksi että Juho osaa asiansa ja on selkeä, hän on myös hauska. Harvinainen yhdistelmä!

  Oliko tästä apua?
  (2)
  (0)
 2. Anonyymi

  Suositteletko: Kyllä

  Juho auttoi meitä ymmärtämään henkilöarvioinnin ja soveltuvuusarvioinnin tieteellistä teoriapohjaa ja kansainvälistä kilpailukenttää paremmin kuin kukaan muu aiemmin. Hänen laaja perehtyneisyytensä rekrytointiin ja henkilövalintoihin niin teoriassa kuin käytännössä tekee hänestä inspiroivan kouluttajan, ja parasta on se, että häneltä saimme paljon valmiita toimintamalleja, joita voimme soveltaa sellaisenaan.

  Oliko tästä apua?
  (2)
  (0)
 3. Markus Koskinen

  Tampere
  Suositteletko: Kyllä

  Juhon ote rekrytoimialaan on Pohjoismaisessa mittakaavassa täysin uniikki. Hän lähestyy asioita inhimillisestä näkökulmasta ja tuo keskusteluun merkityksellisiä näkökulmia mitä ei tulisi ihan heti ajatelleeksi. Voin suositella Juhoa koulutuksesi toteuttajaksi.

  Oliko tästä apua?
  (2)
  (0)
 4. Laura

  Helsinki
  Suositteletko: Kyllä

  Juho on erinomainen, selkeä ja johdonmukainen esiintyjä, joka saa asiansa esitettyä kuulijaa kunnioittaen. Juhon näkemyksiä on ilo kuulla, sillä hän osaa tarkastella ilmiöitä niin eri kulmista, jolloin itsekin oppii uusia asioita.

  Oliko tästä apua?
  (2)
  (0)
 5. Aki Ahlroth

  Vantaa
  Suositteletko: Kyllä

  Kouluttajana Juhossa yhdistyy kolme tärkeää ominaisuutta: osaaminen, rohkeus ja mutkaton ulosanti. Hän pystyy ilmaisemaan monimutkaisia asioita ymmärrettävällä – ja jopa hauskalla – tavalla sekä pitämään huolen siitä, että koulutukseen osallistujan mielenkiinto pysyy yllä myös silloin, kun teoriaa rouhaistaan vähän syvemmältä. Kun kyse on Juhon osaamisalueeseen kuuluvista aiheista, suosittelen häntä lämpimästi kouluttajaksi – et tule pettymään!

  Oliko tästä apua?
  (2)
  (0)