Isa Karlsson

Isa Karlsson

Esittely

Erikoisosaaminen : Imago, Viestintä, Vaikuttaminen

Isa kouluttaa asiantuntijoita tarkastelemaan antamaansa viestiä toimivana työvälineenä, käyntikorttina ja osana yrityksen imagoa. Osaamisen tunnistettavuus on ammattitaitoa ja ehdoton kilpailuetu. Isan luennoilla perehdytään itsetunnon muodostumiseen ja opetellaan tuntemaan omat vahvuudet sekä vastaanottamaan ja antamaan kritiikkiä. Hän perehdyttää tapa- ja käytöskulttuuriin liike-elämässä, jotka luovat tunteen samanlaisuudesta perustuen huomioonottamiseen, rehellisyyteen ja kunnioitukseen.

Pyydä tarjous yrityksesi koulutustarpeista.

InHunt ProEdusta löytyy Suomen kattavin ja laadukkain valikoima eri alojen kouluttajia

Pyydä tarjous

Kouluttajan arvostelu

Keskiarvo: 5 (2 arviota)
 1. Jouko Mikkola

  Suositteletko: Kyllä

  Isa on kouluttajana monipuolinen, osaava ja herättää tutkimaan omaa osaamista ja ammattitaitoa tuorein silmin. Isa valmentaa uudella näkökulmalla ja haastaa jokaisen tunnistamaan vahvuutensa. Nyt olen todella valmis astumaan asiakkaan eteen varmana viestistäni yrittäjänä ja oman alani vahvana osaajana.

  Oliko tästä apua?
  (7)
  (0)
 2. Anonyymi

  Helsinki
  Suositteletko: Kyllä

  Isa on loistava, vaikuttava ja ennenkaikkea osaava. Olen hänen avulla saanut todella paljon uutta kulmaa ja ajatuksia omaa uraani liittyen sekä saanut luotua ensimmäistä kertaa selkeät ja realistiset tavoitteet ja sen miten niihin päästä. Olen saanut myös paljon uutta siihen, miten tuon omaa osaamistani ja persoonaani esiin oikealla tavalla.

  Oliko tästä apua?
  (4)
  (0)