Anna Juusela

Anna Juusela

Esittely

Erikoisosaaminen : Vähittäiskauppa, varastonhallinta, sisäänostot, visuaalinen markkinointi,

Anna Juuselan vahvuuksiin kuuluu kivijalan ja verkkokaupan visuaalinen markkinointi, sen tuottavuuden mittaaminen, eli miten monikanavaisesta myymälästä saadaan enemmän euroja irti. Kokonaisuuteen liittyy myös varastonhallinta, trendit ja sisäänostot. Annan koulutuksien sisältö on todella runsas, paljon hyviä esimerkkejä ja vinkkejä, joita voi heti hyödyntää. Anna on oman alansa asiantuntija ja tietää mistä puhuu.

Pyydä tarjous yrityksesi koulutustarpeista.

InHunt ProEdusta löytyy Suomen kattavin ja laadukkain valikoima eri alojen kouluttajia

Pyydä tarjous

Kouluttajan arvostelu

Keskiarvo: 4.8 (4 arviota)
 1. Sanna Mansala

  Helsinki
  Suositteletko: Kyllä

  Kiitos Anna luennostasi! Annoit erittäin hyviä ja selkeitä ohjeita myynnin edistämiseksi. Mahtavaa, miten loppujen lopuksi yksinkertaisilla asioilla saa niin isoja muutoksia aikaiseksi. Tuntuu, että koko ajattelutapani on luentosi jälkeen muuttunut, kun töissä puhun koko ajan vain varaston kierrosta ja lisämyynnistä:)

  Oliko tästä apua?
  (0)
  (0)
 2. Tiina Oilinki

  Oulu
  Suositteletko: Kyllä

  Anna on selkeä ja helpostilähestyttävä kouluttaja. Koulutukset ovat ytimekkäitä, käytännönläheisiä ja pysyvät aiheessa. Pidän erityisesti Annan keskustelevasta otteesta koulutuksissa sekä aidosta läsnäolosta ja innostuksesta. Anna tekemät koulutusmateriaalit ovat kattavia ja tarjoavat konkreettisia työkaluja työhön.

  Oliko tästä apua?
  (0)
  (0)
 3. Sanna Toijala

  Vaökeakoski
  Suositteletko: Kyllä

  Anna on todella innostava ja asiantunteva luennoitsija. Hän osaa esittää asiat ymmärrettävästi ja mieleenpainuvasti.

  Oliko tästä apua?
  (0)
  (0)
 4. Tuula Nieminen

  Riihimäki
  Suositteletko: Kyllä

  Anna on innostunut ja asiansa osaava kouluttaja. Lisäksi kansainvälinen koulutus ja sen myötä monipuoliset verkostot ovat ylimääräistä plussaa Annan havainnollisilla luennoilla.

  Oliko tästä apua?
  (0)
  (0)