Kiihdytä kasvuun tai….voit istua alas ja olla tekemättä mitään

Kirjoittaja Veli Inget 26.11.2017 0

Kiihdytä kasvuun tai…

voit istua alas ja olla tekemättä mitään

Hyvä myynnin ammattilainen.

Vuoden viimeiset kuukaudet ovat menossa ja aika käy vähiin tämän vuoden tavoitteiden saavuttamiseksi. Paine on kova. Tekemistäsi mitataan vain saavutettujen tavoitteiden pohjalta. Oletko päässyt tavoitteisiin, ylittänyt ne vai jo luovuttanut niiden osalta?

Luovuttaminen nyt vuoden viimeisellä neljänneksellä ja valmistautuminen seuraavan vuoden aloittamiseen on sama kuin koripallojoukkue ei saapuisi enää kentälle viimeiselle neljännekselle. Oletko nähnyt sitä tapahtuvan? Tuskinpa.

Vuosien kuluessa olen valmentanut johdonmukaisesti yrityksiä, johtoa, yritysten omistajia ja myyntiä huomaamaan, ettei koskaan ole ole liian myöhäistä saavuttaa asetettuja tavoitteita. Jos olet jo nyt ajatellut, ettei tavoitteisiin päästä niin tuskin pääsetkään. Toimit juuri sen mukaan mitä ajattelet.

Kun muutat ajattelua niin, että vielä se on mahdollista niin malli tarttuu koko myyntitiimiin ja muuhunkin henkilöstöön. Ja kun vielä teette oikeita asioita oikeaan aikaan, niin teillä on vielä tänä vuonna erinomaisen hyvä mahdollisuus saada lisää kauppaa, saavuttaa tavoitteet, tehdä lisää tulosta ja rahaa!

Tehdäksesi sen, sinun on 100%:sti sitouduttava oikeaan tekemiseen. Samalla innolla ja sisukkuudella kuten aloitat aina uuden vuodenkin.

Aloita se käymällä strategiat läpi löytääksesi viimeisten hetkien mahdollisuudet, kuinka voit nopeuttaa ja lyhentää myyntisykliä ja tehostaa myyntiä huippusuorituksiin.

Sitten! Just Do It! Heti!

JOKO – voit siis istua alas ja olla tekemättä mitään. Keskittyä pikkujouluihin, annat ajan kulua, pelaat loppumattomia toimistorutiinipelejä jne…

TAI – voit lopettaa vuoden huipputuloksiin ja aloittaa uusi vuosi ilotulitukseen

Mitä teetkin, niin lähtölaskenta loppuvuoteen on menossa koko ajan.

Huippumyyntiterveisin

Veli Inget

Tämä kirjoitus on julkaistu alun perin Huippumyynti Akatemian omassa blogissa:

http://www.myyntivalmennus.fi/blog/kiihdyta-kasvuun-tai

Jaa artikkeli

Keskustele