Verkko / videohaastattelu

Tämän videon avulla saat tietoosi kaiken tarpeellisen verkko/videohaastattelusta-  ja neuvotteluista.

Kouluttaja

Isa Karlsson

Aihe

Työnhaku

Kesto

14:03 min

Kuvaus

Todella moni työhaastatteluista ja yrityspalavereista tapahtuvat esim. Skypen kautta tai yrityksen käyttämän verkkoalustan kautta. Erityisesti isoissa ja kansainvälisissä yrityksissä käytetään paljon tätä mahdollisuutta hyödyksi, koska ne ovat aika- ja kulutehokkaita tapoja kommunikoida maailmanlaajuisesti.

Tämän videon avulla saat tietoosi kaiken tarpeellisen verkko/videohaastattelusta-  ja neuvotteluista. Tiedät mihin asettaa tietokoneesi, miten varmistaa äänesi kuuluvuus, mihin varautua ennakkoon ja kuinka vaikuttaa valaistukseen ja antamaasi visuaaliseen ilmeeseen.

Ota vinkit vastaan ja ala vaikuttamaan verkossa!

Katso teaseri ja osta itsellesi katseluoikeus!

Isa Karlsson on imagokouluttaja, ura- ja työnhakuvalmentaja. Isa on osakkaana UP! Partners Oy:ssä ja toimii siellä yhtenä työelämän asiantuntijana.

Tagit
Koulutusvideot
Työnhaku
Koulutuksen hinta

59€ + alv.

Lisää ostoskoriin

Oletko jo ostanut koulutuksen? Aloita katselu palveluun

Miten koulutusvideot toimivat?

1. Osta haluamasi koulutusvideo

2. Saat katseluoikeden videoon

3. Voit katsoa koulutusvideon niin monta kertaa kuin haluat kirjautumalla profiiliisi.

Kouluttajan arvostelu

Keskiarvo: 5 (2 arviota)
 1. Jouko Mikkola

  Suositteletko: Kyllä

  Isa on kouluttajana monipuolinen, osaava ja herättää tutkimaan omaa osaamista ja ammattitaitoa tuorein silmin. Isa valmentaa uudella näkökulmalla ja haastaa jokaisen tunnistamaan vahvuutensa. Nyt olen todella valmis astumaan asiakkaan eteen varmana viestistäni yrittäjänä ja oman alani vahvana osaajana.

  Oliko tästä apua?
  (7)
  (0)
 2. Anonyymi

  Helsinki
  Suositteletko: Kyllä

  Isa on loistava, vaikuttava ja ennenkaikkea osaava. Olen hänen avulla saanut todella paljon uutta kulmaa ja ajatuksia omaa uraani liittyen sekä saanut luotua ensimmäistä kertaa selkeät ja realistiset tavoitteet ja sen miten niihin päästä. Olen saanut myös paljon uutta siihen, miten tuon omaa osaamistani ja persoonaani esiin oikealla tavalla.

  Oliko tästä apua?
  (4)
  (0)