Valmiina työhaastatteluun

Tämä video on tehty sinulle, jotta tulevaisuudessa tiedät mihin ja miten työhaastatteluun kannattaa valmistautua ja millaisiin asioihin voit jo hakuvaiheessa panostaa.

Kouluttaja

Isa Karlsson

Aihe

Työelämä
Työnhaku

Kesto

01:24:06 min

Kuvaus

Videon kautta opiskelet omia taitojasi ja vahvuuksiasi kuin oppiaineita ja siksi tulet olemaan hyvin valmistautunut ja vakuuttava seuraavassa työhaastattelussasi!

Työhakemukset ovat siirtyneet verkkoon, joten samoja kysymyksiä kysytään usein jo hakemusvaiheessa. Siksi kannattaa varata itsellesi kunnolla aikaa, ja todella miettiä ja kirjoittaa omia mahdollisia vastuksia tai ajatuksia ylös. Lisäksi tällä videolla annetaan konkreettisia työkaluja haastatteluun mm. pukeutumisesta, asenteesta ja videohaastatteluun valmistautumisesta.

Tagit
Koulutusvideot
Työelämä
Työnhaku
Koulutuksen hinta

129€ + alv.

Lisää ostoskoriin

Oletko jo ostanut koulutuksen? Aloita katselu palveluun

Miten koulutusvideot toimivat?

1. Osta haluamasi koulutusvideo

2. Saat katseluoikeden videoon

3. Voit katsoa koulutusvideon niin monta kertaa kuin haluat kirjautumalla profiiliisi.

Kouluttajan arvostelu

Keskiarvo: 5 (2 arviota)
 1. Jouko Mikkola

  Suositteletko: Kyllä

  Isa on kouluttajana monipuolinen, osaava ja herättää tutkimaan omaa osaamista ja ammattitaitoa tuorein silmin. Isa valmentaa uudella näkökulmalla ja haastaa jokaisen tunnistamaan vahvuutensa. Nyt olen todella valmis astumaan asiakkaan eteen varmana viestistäni yrittäjänä ja oman alani vahvana osaajana.

  Oliko tästä apua?
  (7)
  (0)
 2. Anonyymi

  Helsinki
  Suositteletko: Kyllä

  Isa on loistava, vaikuttava ja ennenkaikkea osaava. Olen hänen avulla saanut todella paljon uutta kulmaa ja ajatuksia omaa uraani liittyen sekä saanut luotua ensimmäistä kertaa selkeät ja realistiset tavoitteet ja sen miten niihin päästä. Olen saanut myös paljon uutta siihen, miten tuon omaa osaamistani ja persoonaani esiin oikealla tavalla.

  Oliko tästä apua?
  (4)
  (0)