Valmiina työhaastatteluun (Verkkovalmennus)

Tämä kurssi on tehty sinulle, jotta tulevaisuudessa tiedät mihin ja miten työhaastatteluun kannattaa valmistautua ja millaisiin asioihin voit jo hakuvaiheessa panostaa.

Kouluttaja

Isa Karlsson

Paikka

Internet

Aihe

Koulutuksen kuvaus

 

Huom! Kyseessä on verkkovalmennus, jonka pystyt aloittamaan heti tai silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

 

Tämä kurssi on tehty sinulle, jotta tulevaisuudessa tiedät mihin ja miten työhaastatteluun kannattaa valmistautua ja millaisiin asioihin voit jo hakuvaiheessa panostaa.

Kurssin kautta opiskelet omia taitojasi ja vahvuuksiasi kuin oppiaineita ja siksi tulet olemaan hyvin valmistautunut ja vakuuttava seuraavassa työhaastattelussasi! Työhakemukset ovat siirtyneet verkkoon, joten samoja kysymyksiä kysytään usein jo hakemusvaiheessa. Siksi kannattaa varata itsellesi kunnolla aikaa, ja todella miettiä ja kirjoittaa omia mahdollisia vastuksia tai ajatuksia ylös. Lisäksi kurssilla annetaan konkreettisia työkaluja haastatteluun mm. pukeutumisesta, asenteesta ja videohaastatteluun valmistautumisesta.

Saat myös käyttöösi Valmiina Työhaastatteluun? -työkirjan. Se etenee samassa tahdissa kuin varsinainen verkko-opas ja toimii sinulle tukena ja todellisena työkirjana, jossa itse työstät omia ajatuksia osaamisestasi ja taidoistasi. Työkirjan avulla myös tutustut hyvin ennakkoon mahdolliseen tulevaan työnantajaasikin hyvin tarkemmin.

Maksamisen jälkeen sinulle toimitetaan 24h:n kuluessa tunnukset, joiden avulla pääset aloittamaan verkkovalmennuksen silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Mikäli sinulla on kysyttävää voit ottaa yhteyttä suoraan info@inhuntproedu.fi ja vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Tagit
Koulutukset
Työnhaku
Verkkokurssi
Info

Koulutuksen ajankohta on mennyt.

Kouluttajan arvostelu

Keskiarvo: 5 (2 arviota)
 1. Jouko Mikkola

  Suositteletko: Kyllä

  Isa on kouluttajana monipuolinen, osaava ja herättää tutkimaan omaa osaamista ja ammattitaitoa tuorein silmin. Isa valmentaa uudella näkökulmalla ja haastaa jokaisen tunnistamaan vahvuutensa. Nyt olen todella valmis astumaan asiakkaan eteen varmana viestistäni yrittäjänä ja oman alani vahvana osaajana.

  Oliko tästä apua?
  (7)
  (0)
 2. Anonyymi

  Helsinki
  Suositteletko: Kyllä

  Isa on loistava, vaikuttava ja ennenkaikkea osaava. Olen hänen avulla saanut todella paljon uutta kulmaa ja ajatuksia omaa uraani liittyen sekä saanut luotua ensimmäistä kertaa selkeät ja realistiset tavoitteet ja sen miten niihin päästä. Olen saanut myös paljon uutta siihen, miten tuon omaa osaamistani ja persoonaani esiin oikealla tavalla.

  Oliko tästä apua?
  (4)
  (0)