Joonas Villanen osakkaaksi InHunt ProEduun

Kirjoittaja 26.12.2017 0

InHunt ProEdun tiimi vahvistuu jälleen, kun Joonas Villanen liittyy osakkaaksi.

”Joonas on yksi kovimmista sisällöntuottajista ja tekijöistä Suomessa. Hän on tuottanut materiaalia Suomen kärkinimille, kuten Tom Laine, Sani Leino, Mika D. Rubanovitsch, Elina Koivumäki sekä lukuisille yrityksille kuten Microsoft, CGI, Digia, Etera, Capgemini jne.

 

InHunt ProEdu tulee panostamaan vahvasti myös online koulutuksiin, kuten verkkokursseihin, webinaareihin ja koulutusvideoihin. Joonas tuokin osaamisellaan merkittävän lisän juuri tämän tarjoaman kehittämiseen ja konseptointiin.

 

Joonaksen avulla pystymme tarjoamaan tulevaisuudessa Suomen huippukouluttajille helpon ja kustannustehokkaan tavan digitalisoida ja laajentaa omaa tuote- ja palvelutarjontaa.”, kertoo Teemu Ruuska, yksi InHunt ProEdun osakkaista ja perustajajäsenistä.

 

“Muun muassa amerikkalaiset ovat tajunneet, että verkkokurssit ovat yksi parhaista tavoista skaalata asiantuntijan osaamiseen nojaava liiketoiminta.  Verkkokurssit ovat olleet kovassa nosteessa myös muissa isoissa markkinoissa.

 

Nyt trendi on vihdoin saapumassa myös Suomeen, ja olenkin jo päässyt tuottamaan useamman yrittäjän sekä yrityksen koulutuksia. Tulokset ovat olleet erittäin positiivisia ja olen innoissani siitä, että pääsen viemään verkkokursseja seuraavalle tasolle kotikentällä.”, kommentoi Joonas Villanen, InHunt ProEdun tuore osakas.

 

Joonas Villanen osakkaaksi InHunt ProEduun 1

Joonas Villanen

 

Katso myös:

https://www.joonasvillanen.com/

https://www.edunow.fi/meista/

 

Jaa artikkeli

Keskustele