5 loistavaa palvelua oman osaamisen kehittämiseen

Kirjoittaja Teemu Ruuska 04.05.2018 0

 

Oppimiskyky- ja halu toisien sanoen siis itsensä kehittäminen on kultaa työmarkkinoilla nyt ja tulevaisuudessa. Se ei suinkaan tarkoita sitä, että työnantaja kertoo, mille kurssille pitäisi mennä tai, että täytyisi palata koulun penkillä, vaan tarjoaa internet lukemattomia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Seuraavaan listasin viisi suosikkipalveluani oman osaamisen kehittämiseen:

 

  1. Google

 

Jos jostain asiasta haluaa tietää jotain, ei pitäisi olla epäselvää, että Googlesta se löytyy. Sen kun lyöt hakusanat hakukenttään ja eteesi ponnahtaa lukemattomia artikkeleita kyseisestä aiheesta.

 

 

  1. Youtube

 

Mikäli tykkää videoista oppimisen muotona, on Youtube silloin loistava väline. Miljoonia ja miljoonia videoita eri aiheista. Toki kielenä jos haluaa parhaimman valikoiman niin silloin kannattaa käyttää englantia. Hain esimerkkinä sanoilla ”online marketing” niin näyttäisi olevan yli 7 miljoonaa osumaa. Ja ensimmäisenä Gary Vaynerchuk, jonka sisällöt ovat usein timanttista ja myös erittäin viihdyttävää katsottavaa. 

 

 

  1. LinkedIn learning

 

LinkedInistä löytyvä LinkedIn learning on erittäin hyödyllinen paikka oman osaamisen kehittämiseen. Sieltä löytyy tuhansia videoita eri osa-alueista ja parasta LinkedIn learningissä on se, että se toimii kuukausimaksulla, jolloin kaikki sisältö on käytettävissä. Myös pääset kokeilemaan palvelua veloituksetta ensimmäisen kuukauden ajan!

 

 1

 

  1. Udemy

 

Udemy on online-oppimisen ja opetuksen markkinapaikka, jossa on yli 65 000 kurssia ja 15 miljoonaa opiskelijaa. Kursseja löytyy laidasta laitaan ja valikoima on todella kattava. 

 

 1

 

  1. Edunow

 

Edunow on koulutusten markkinapaikka Suomessa, jonka lisäksi myös ilmaisen sisällön määrä kasvaa hurjaa tahtia. Sivustolta löytyy mm. blogeja ja videoita, joiden avulla pystyy helpolla ja kiinnostavalla tavalla lisätä omaa tietotaitoa ja näin samalla myös kehittää omaa osaamista.

 

 1

Jaa artikkeli

Keskustele